Suntem locuitori ai Floreștiului, uniți de ideea de a îmbunătăți viața comunităţii prin implicare personală. Suntem oameni care vedem un potențial încă neexploatat de dezvoltare comunitară în localitatea noastră, și am decis să ne unim forțele pentru a crește calitatea vieții tuturor cetăţenilor comunei Florești. Ne întrebăm ca și tine în timp ce stăm în trafic în drum spre servici, în timp ce ne ducem copiii la grădiniță, la școală sau în timp ce ne plătim impozitele ce putem face, cu ce putem contribui pentru comunitatea noastră.

Am ajuns să ne cunoaștem, să punem idei pe hârtie și să învățăm că împreună putem îmbunătăți multe dintre aceste lucruri, pornind de la interacțiunea cu administraţia publică, la frustrările din trafic sau la plimbările prin parc. Ne-am decis să înlocuim nemulțumirile cu acțiuni concrete, contribuind cu ce se pricepe fiecare.

Ne dorim să fim mai mulți, să consturim și să promovăm o imagine pozitivă a Floreștiului, să fim conștienți de ce decizii se iau la nivel local și ce impact au asupra noastră și să oferim mijloace transparente de acces la informații publice. Ne propunem să fim mediatori între grupuri de cetățeni, asociații profesionale și autorități publice în probleme ce privesc calitatea vieții, urbanism și protecția mediului. Păstrăm în vedere și cazurile sociale și educația, construind echipe pe toate aceste teme.